Search

Ta sportsfisket ditt til et nytt nivå? Norges første, profesjonelle sportsfiske-liga er lansert!

Sportsfisket har hatt en eksponentiell vekst de siste årene, og i forbindelse med dette har markedet for nye merkevarer, og ønsket om utvikling vokst enormt. Fiske er ikke lenger basert på et rent høstingsprinsipp, og handler idag i større grad om opplevelser og felleskap.


Konkurranser er noe som har fanget flere og flere av oss fiskere de siste årene, og utvalget av disse har blitt bredere og mer profesjonelle. Det som imidlertid har manglet frem til nå, er en arena for de som ønsker å ta sitt konkurransefiske et steg videre og konkurrere på et høyere nivå. Det er derfor gledelig å se at ønskene om dette har blitt hørt, og at det nå tilbys en helproff konkurranse-plattform for hele sportsfiskenorge!


Jeg har vært så heldig å blitt inkludert i utviklingen av NSFL, og fått innsikt i hvor mye tid og ressurser som ligger bak en slik satsning. Det er ingen tvil om at denne ligaen og produksjonen sikter høyt etter å kunne tilby det beste og mest profesjonelle opplegget som har vært på norsk jord frem til nå.


Om du har erfaring med konkurransefiske, kjenner du godt til adrenalinet og spenningen som bobler innvendig. Har du ikke deltatt før, er dette din perfekte sjansen til å sette dine kunnskaper på prøve, skape gode minner & nettverk og muligens stikke av med sinnsyke premier!

Meld dere på årets største og råeste liga!

193 views0 comments

Recent Posts

See All

Leverandører av fiske utstyr

1923-01.png
1922-01.png
192-01.png

Contact

Sport Fiske AS

Oslo, Norway

support@sport-fiske.no

© 2021 by Sport Fiske AS. All rights reserved.