Search

Bruk vintermånedene på forberedelser!

Året 2020 har endelig markert sin slutt, og et nytt & spennende år venter. Selv om fiskeåret 2020 ble noe annerledes enn vanlig, sitter jeg fortsatt igjen med mange gode minner, nye erfaringer og hyggelige bekjentskaper.


Snøen laver ned over store deler av landet og isen begynner sakte, men sikkert å dekke våre innsjøer og elver. Denne tiden er på mange måter utfordrende for en sportsfisker, og det er lett å drømme seg tilbake til varmere tider.

Med et nytt år, kommer muligheten til å reflektere over året som gikk. Refleksjon er et viktig hjelpemiddel for å utvikle seg selv, og sine interesser. Nådde jeg mine mål? Utforsket jeg plassene jeg ønsket å prøve? Fikk jeg avtalene jeg jobbet mot, og satset jeg mer på å meg og mitt fiske?


Disse spørsmålene og sikkert mange flere kan være lurt å spørre seg selv om, og reflektere over. Dette gir deg en ekstra fordel når du skal evaluere din innsats, og forberede samt spisse ditt fokus mot neste sesong.

Når du har reflektert og fundert en stund, er det tid for å vurdere hva man skal gjøre neste sesong. Sportsfiskets marked og fokus har økt betydelig og dette gir rom for mange muligheter, men også en del utfordringer. Det er viktig å henge med i utviklingen, spesielt om man ønsker fisket som noe mer enn bare en hobby.


Når disse vurderingen er gjort, og man sitter igjen med spennende tanker og ideer er det viktig å sortere & prioritere disse. Man må innse at ikke alle ønskene går i oppfyllelse, og at ikke tiden strekker til på alle muligheter og tilbud man får.

Sett deg derfor noen konkrete mål, som du anser som oppnåelige. Tør likevel å satse høyt. Det er mye bedre å måtte gi seg på noe du har troa på, enn å ikke prøve!


Lykke til med vinterforberedelsen for fiskesesongen 2021!


51 views0 comments

Recent Posts

See All

Leverandører av fiske utstyr

1923-01.png
1922-01.png
192-01.png

Contact

Sport Fiske AS

Oslo, Norway

support@sport-fiske.no

© 2021 by Sport Fiske AS. All rights reserved.